Urmărește-ne pe:

Curatatorie haine Arad

+4 0740 969 620

+4 0357 805 556
ORAR

Curatatorie haine

LUNI - VINERI

09:00 - 19:00


SÂMBĂTĂ

09:00 - 15:00

Spalatorie ecologica Arad


LIVRĂM LA DOMICILIU

Informații la: +4 0740 969 620

+4 0740 969 620

+4 0357 805 556

office@urbanwash.ro
Spalatorie ecologica Arad
Spalatorie ecologica
Curatatorie ecologica

Despre noi


Urban Wash oferă servicii profesionale ecologice de spălare și curățare haine, lenjerie și țesături delicate. Utilizarea exclusivă a produselor biodegradabile, în locul solvenților chimici, protejează atât calitatea țesăturii, cât și sănătatea clienților și mediul înconjurator.
Excelența serviciilor oferite este garantată de profesionalismul echipei și tehnologia avansată folosită: textura materialului și intensitatea culorilor se păstrează nealterate, mirosul proaspăt, iar aspectul final va face produsul textil să arate ca nou.

Pentru că ne gândim mereu la confortul clienților noștri, Urban Wash face livrări și la domiciliu.


Misiune

Misiunea Urban Wash este să oferim clienţilor nostri servicii la standarde înalte de calitate, fără a face nici un fel de compromis în această direcție. Ne dorim ca fiecare client care ne calcă pragul să plece pe deplin mulțumit, iar fiecare articol în parte, prin deosebita atenție de care beneficiază, să arate la final impecabil.


Valori

Printre valorile noastre se regăsesc protejarea mediului înconjurator și a sănătății clienților prin utilizarea exclusivă în procesul de spălare și curățare a produselor biodegradabile, fără substanțe chimice. Unii solvenți chimici cum este cazul percloretilenei pot afecta grav sănătatea, acesta fiind și motivul pentru care în unele țări dezvoltate, precum Franța, asemenea substanțe chimice sunt interzise.


Spalatorie ecologica Arad

Obiective

Îmbunătățirea permanentă a standardele de calitate a serviciilor oferite; Recunoasterea de către public atât datorită serviciilor de spălare și curățătorie pe care le oferim la cele mai înalte standarde, cât și pentru amabilitatea și atenția sporită acordate nevoilor clienților noștri.

SPĂLARE MANUALĂ

Spalatorie haine Arad

Prin respectarea indicațiilor de curățare pentru fiecare tip de material, nu trebuie să-ți faci griji că hainele tale se vor deterioara sau își vor pierde din culoare. Articolele care necesită spălare manuala beneficiază de grija deosebită și atenție, astfel își vor păstra caracteristiciile specifice țesăturii, culorile vor fi împrospătate, iar hainele tale vor arăta excelent.

Mai multe detalii

Călcat

Curatatorie ecologica Arad

Pentru a-ți oferi servicii complete, Urban Wash vine în ajutorul clienților cu servicii profesionale de călcare. Personalul calificat și tehnologia modernă de călcare asigură protejararea materialelor, riscul de deteriorare fiind nul.

Mai multe detalii

SPĂLARE cu mașina

Spalatorie ecologica Arad

Pentru că ne preocupă calitatea și obținerea celor mai spectaculoase rezultate folosim tehnologie performantă, de ultimă oră. Hainele nu își vor modifica dimensiunile inițiale, textura sau culoarea în procesul de spălare, iar durata lor de viață va fi considerabil mai mare, indiferent de tipul de țesătură.

Mai multe detalii

Albire

Spalatorie ecologica Arad

În timp, materialele își pierd strălucirea initială și capată un aspect invechit. Procesul derulat în mod profesionist și folosirea celor mai performante tehnologii garantează redarea albului și le face să arate ca noi.

Mai multe detalii

CURĂȚĂTORIE

Curatatorie haine Arad

Oferim eficacitate și siguranță în curățarea oricăror tipuri de materiale. Rezultatele remarcabile sunt garantate chiar dacă hainele tale sunt confecționate din materiale delicate, precum lâna, mătase sau cașmir.

Mai multe detalii

Broderie

Curatatorie haine Arad

Realizam retusuri si croitorie rapida (schimbat fermoar, scurtat blugoi, scurtat rochii de ocazie, modificat rochii de mireasa) personalizam prin broderie orice tip de material (tricouri, camasi, sepci)

Mai multe detaliiToate drepturile rezervate © URBAN WASH SRL Arad Romania 2016 - 2019. Webdesign by Icetech.

Webdesign Arad, web design Arad